perjantai 2. marraskuuta 2012

hello!

Huoh, eipä tämä aamu kovin hyvin alkanu. Olin varautunu siihen että mä herään puol 8 ja menen koululle juttelemaan opon kanssa niistä mun opinnoista, mutta kas kas, opo kipeenä. Oon heränny ihan turhaan näin aikasin.. :D Noo, ehkei se oo ihan niin justiinsa, pääseepähän nopeempaan tollaseen ihmisten unirytmiin.. :D Yritys on kova, koska ei oo kovin kiva alottaa duunia jos mulla on unirytmi mikä nyt on. Eli päivät nukutaan ja yöt valvotaan.. Eikä edes terveellistä. Pöh..
No mutta kuitenkin, ens maanantaina voisin kokeilla uudestaan jos vaikka sillon sais lähetettyä ne paperit sinne iltakouluun.. :D
 
Tässä vähän kuvaa eilisestä. ;)
 
 
 
 
Käytiin ennen hiusprosessia Tanjan ja hänen pikkuveljen kanssa mäkkärissä, omnom..
 
 
TEIPPIPIDENNYKSET

 
Elikkäs.. Ensin leikkaa osiot hyvän kokosiksi käsitellä. Ite tykkään leikata noi aina noin 4cm leveiksi, niin ne liikkuu hyvin siellä päässä eikä vaan tönkötä :D Eli siis yleensä jos ostat teippipidennykset, niin ne tulee yhtenä nauhana. Teipit pistetään hiuslisäkkeen juureen, kuten varmasti kuvasta huomaattekin. (Tässä tapauksessa puolet hiuksista oli värjätty mustaksi ja päältä valkoisiksi)

 
Eli ota todella ohut hiusosio omista hiuksista ja vähän kapeampi kuin leikkaamasi pidennys. Eli jos pidennys on 4cm leveä niin kannattaa ottaa n. 3cm leveä hiusosio. Ja tärkeä asia tässä on se, että oman hiuksen osio on niin ohut että kun toinen puoli pidennyksestä läiskäistään siihen päälle niin teipit ottavat kiinni toisistaan ja reunoille on tärkeää jättää teippiä että se pysyy ns. 'lukossa' se pidennys siinä hiuksessa.

 
Tässä kuvassa näette kuinka hius on jäänyt kahden pidennyksen väliin. Eli siis kun olet pistänyt tuon ensimmäisen puolen hiusosion alle, pistä toinen lisäke siihen päälle että teipit kohtaavat ja tosiaan oma hius jää sinne väliin lukkoon. Tärkeää pidennysten sijoittamisessa on miettiä missä kulmassa ne pistää jos esimerkiksi haluaa välillä pitää hiuksia kiinni. Ohimon kohdalle (jos on tarve) kannattaa pistää pidennykset viistosti että ne sulautuu ponnariin.

 
siinä olis sitten valmiina tämä tapaus ;) Oli kuulemma tyytyväinen. Niin ja sitten kun on pidennykset päässä niin suihkussa käydessä kannattaa välttää hoitoaineen joutumista teippikohtiin, se edesauttaa niiden irtoamista. Yöksi letille, ettei mene sotkuun :) Shampoo kannattaa puristella pidennyksiin, ettei hankaa sitä niin lujaa hiuksiin, muuten ne vaurioituu ja menee takkuun.

 
Sain myös uuden kaverin, Rouskun. Ihana kisuli :) Harmi vaan että oon niin allerginen ettei meidän suhde kauaa jatkunut.. :D
 
Mutta nyt, tein ruokaa tuossa niin alanpas syömään, hyvät perjantait teille! :)
 
Cya!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti