maanantai 5. marraskuuta 2012

When you hold me, I'm alive, we're like diamonds in the sky

Eilinen meni kivasti rauhallisissa merkein. Leivoin vähä mokkapaloja (mikä on tosi harvinaista multa että jotain leivon) ja hyviä tuli :D Nyt niitä on sit niin paljon et huhhuh.. En ikin jaksa syödä noita.. Vein jo kaverillekki pari ku pakko ne on jonkun syödä.. :D
 
 
Kuuntelin varmaan kaks tuntia putkeen pelkkää Lana Del Reytä, nopeesti aika ainakin meni ;) Tuli siinä samalla kuunneltua vähän Saltilloa. Musiikkimausta en tässä kerro enempää, voin paremmalla ajalla kertoa laajemmin :) Mutta kiteytettynä, melkein kaikki menee. Lana on lemppari.

 
Eilisen harvinasen tylsä asukokonaisuus. Olin tosi masentuneen näkönen muutenki, ku kaikki oli mustaa.. :D No, ehkä se tän kerran menee, kun ulkonakin oli niin huono ilma.. :P Eli siis päällä tummansiniset farkut, musta pikkutakki ja toppi :)
Pikkutakki 15e kirpputorilta, farkut 40e Gina Tricot

 
Toppi näyttää selästä tällaiselta. Tää on yks mun tän hetken lempipaidoista, mutta eipä sekään oikein pääse kunniaan kun on talvi.. :/ Kesällä toi on tosi mukava ;)
Seppälästä 9.90e joskus vuos sitten alennuksista.

 
Vähän käsikoruja, muistaakseni koko pakkaus maksoi H&M:ssä 9.90e.

 
Ja tietysti lempisormuskin pääsi tänne ;) Seppälästä 7.90e.
Pyörä kulkee aina mukana ;)

 
Yksi mun lempikaulakoruista, rakastan kaulassa mahdollisimman simppeleitä ja kauniita, feministisiä koruja. Tämä on Seppälän alennuksista vain 1e. Ostin sen joskus puolisen vuotta sitten, rakastuin heti. :) Monet on haukkunu tommosia kaulakoruja, kuuluu vähän  väliä jostain 'mikäs koiranpanta sulla on?!' ja kaikkea siihen liittyvää, mitä mieltä te ootte tollasista? :)
 
Ja kenkulit :) Vähän tota..Likaset, mut ei se mitään. Ainakin tietää että käytän noita.. :D Ostin noi viimetalvena ja hyvin on palvellu, ei oo tasapohjaset niin pitää liukkaillakin :) Ja on lämpimät kun on karvaa sisällä.
DinSko 60e.

 
Käytiin illalla Maijun kanssa vähän Hesburgerissa ;) Fish and chips, omnomnom. Musta saa varmaan tosi hyvän kuvan itestäni, kun ainoot mitä oon täällä sanonu syöväni on roskaruoka.. Ei, en syö aina roskaruokaa, tänäänkin tein ihan itse kanakastiketta ja riisiä. :D Todistusaineistoo ei oo, damn.
 
 
Bläh, tänään olin siellä ihme tupakkamaistajaisissa vai mikä se olikaan.. :D Se kesti 2 ja puol tuntii, ja suoraan sanottuna mulla puutu perse siinä. Ekan tunnin aikana me vaan juteltiin tupakasta ja syötiin jotain saakelin kuivia cracker keksejä vai mitä olikaan ja juotiin vettä, seuraava puol tuntia meni siihen että poltettiin 5 erilaista menthol tupakkaa, eikä vieläkään saanut juoda tai syödä mitään muuta kun noita. No viimeset puol tuntia menikin siihen että koko porukka ahmi niitä tarjolla olevia ruokia ja juomia siellä :D Tarjolla oli leipää, CRACKER keksejä perkele, limua, kahvia ja suklaata. :D Oli ihan hyvää. Parasta kaikestä tässä oli se että sai ilmasta tupakkaa, juotavaa ja kuus leffa lippua. Niceee... ;)
Huomenna mennäänki sitten kullan kanssa elokuviin, mietintämyssyssä on vielä että mikä leffa, mutta kuitenkin :)
Äitikin on nyt innoissaan ja on kuulemma mun kanssa lähdössä katsomaan Sofi Oksasen romaaniin perustuvaa puhdistusta. Kai mä oon sen äiteelle velkaa että mä vien sen leffaan. Mut se maksaa naposteltavat (moi rakas äiti jos tätä luet :)). kheh. ;)
 
Huomenna olis taas vähän duunia luvassa. Pitäis serkkujen hiukset mennä leikkaamaan. ÄÖÖH, siit tulee rankkaa, ku ne kummatkin on sellasii ettei ne pysy hetkeäkään paikalla ja Joonas (toinen serkuista, Johanna ja Joonas) pelkää niitä saksia, niin se tekee leikkaamisesta edellistä hankalampaa kun se väistelee niitä ku mikäki ninja.. -.- Johannan hiukset nyt on periaatteessa ihan helppo leikata. Hope so..
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti