maanantai 12. marraskuuta 2012

YAY

Joo-o.. Enpä taas vähää aikaa oo tänne kirjotellukkaan, on ollu niin paljon kaikkia kiireitä.. Mutta nyt! Teen oikein pitkän ja toivottavasti mielenkiintosen postauksen, kahdessa osassa, koska kuvia on noin hemmetin paljon kerääntyny tässä. En edes pistäny kaikkia tänne..
Noh, aloitetaanpa.. :D Tossa viime viikon tiistaina kävin sitten leikkaamassa mun serkkujen hiukset ja voila! niistä tuli hyvät. :) Harmi vaan ettei kuvia oikein kerennyt ottamaan, kun siitä sitten kiiruhdin nopeesti koukkaamaan Kirkan töistä ja siitä elokuviin. Käytiin kattomassa se uusin Bondi Skyfall. Mun mielestä aika...surkee. Siitä puuttu mun mielestä kaikki ne Bondin ainekset, kaikki klassinen mitä on ollu niin sitä ei tuotu mukaan tähän uusimpaan. Kuten esimerkiksi Bondin 19372 naista. :D Ja siinä vähän jäi miettimään että no mitäs nyt kävi kun tiettyjä asioita ei viety loppuun saakka. Noo, mutta.. Tämähän on vaan mun mielipide, älkää ottako tosissanne jos pidätte tästä. Mielipidekysymys ;)
 
Siinä menikin sitten loppuilta, yllätys yllätys, ihmeellisen netin maailmassa.
En myönnä olevani facebook addikti.
 
Ja ilma.. Oijjoi, oli niin kaunis auringonnousu silloin tiistaina että hohhoijjakkaa, olisin voinu litkiä sitä aamukahvia monta tuntia parvekkeella vaan tuijottamassa taivasta. Nättiä.
Mutta eipä nuo kauniit auringonsäteet tänä vuodenaikana kauaa meille näy. Jo joskus neljältä oli ihan pimeetä.. -.-



Tässäpä on myös sen illan asukokonaisuus. Eli tollanen ns. farkkupaita alla, mikä siis ei tosiaan oo farkkua, vaan jotain ihme joustavaa kangasta.. :D Seppälän outletistä n. vuos sitten 3e! Toi oli aivan mahtava löytö. Niin ja sitten tietysti perus musta pikkutakki ja mustat farkut. Jaloissa loisti ihanat kirkkaan punaiset tennarit, uh.

 
No tässäpä on sitten viimeviikon torstain satoa. Oih meidän hissin ihanan puhtaasta peilistä otettua kuvaa.. :D Eli päivä alkoi mukavasti, mentiin Maijun kanssa hakemaan vähän ruokaa ja katsottiin elokuvaa (Kill Bill 2). Siinä sitten elokuvan jälkeen tehtiin kaikkia kivoja tyttöjen juttuja ja suunnattiin siitä sitten keskustaan kaffelle. Oli aivan mahti päivä! :)



Illempana sitten mentiin Kirkan kanssa Iguanaan lasilliselle ja juteltiin niitä näitä.
 



Ja voi Maiju raukkaa kun sen piti yrittää ottaa musta koko vartalo kuvaa.. Eihän siitä mun kanssa mitään tule.. Mä heilun ja hyörin, sillon kun pitää hymyillä niin ei varmaan mun suusta tule minkäänlaista hymyä. Tässäkin selitän jotain huulipunasta (?) Maijulle ja toine huutaa 'PYSY NYT PAIKOILLAAN SIELLÄ'.. Joo, harjoittelemisen varaa on vielä.. Paljon. 



No tässä nyt näkyy parempaa kuvaa asukokonaisuudesta. Eli päällä oli tuo valkoinen hökötys ja musta kynähame. Tonkin hameen oon joskus vuonna kivi ja miekka ostanu Seppälästä huikeeseen neljän euron hintaan. Pidän erittäin paljon! Very glamour.
 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti